Klímaszerelés, kivitelezés

Nincs szerelője? Hadd segítsünk a szerelőválasztásban!


Ingyenesen ajánlunk Önnek szerelőt cégünk kiterjedt partner-hálózatából.

Mindannyian kipróbált és minősített szakemberekkel dolgoznak, a magyarországi szabályozásoknak megfelelő oktatásokkal és tanúsítványokkal. 

Ön megmondja, hol és mikor, mi megmondjuk, melyik partnerünk tudja vállalni a munkát. Megegyezni Önök fognak egymással. 

A teljes hatósági adminisztrációt elvégezzük Ön helyett. Rendelése leadásakor állítsa be, hogy kéri ezt az ingyenes szolgáltatást, a többi a mi dolgunk.


Nem áll készen a lakás? Építkezik, később költözik, felújít?

Itt a nagyszerű lehetőség a gondosan megtervezett, esztétikus kiépítésre. Szerelő partnereink az építkezés megfelelő fázisában falba süllyesztve kiépítik a hűtőközeget és a csepegővizet szállító csöveket, előkészítik ez elektromos kábelezést. 

Keressen minket már az építkezés megkezdésekor és mi igazodunk annak előrehaladásához. A csövek, kábelek beépítését elvégezzük az egyéb elektromos és gépészeti szerelésekkel egyidőben, a klímát pedig felszereljük a kész lakásban.


Minél hamarabb hűvöset vagy meleget szeretne a lakásban? Válassza gyorsított szerelésszervezés szolgáltatásunkat!

Kollegáink összekötik azzal a szerelővel, aki garantáltan öt munkanapon belülre fel tudja venni a szerelési időpontot. Ez a szolgáltatásunk május-szeptember közötti időszakban nem elérhető.

Ne telefonálgasson tovább! Rendelje meg klímája mellé a „gyorsított szerelésszervezés” szolgáltatást, és dőljön hátra! Intézkedünk. 

 

Kollegáink várják hívását irodai időben: 

Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között

Számunk: 06 (1) 324 3781

*******************************************

Figyelem!

A 14/2015. (II.10.) Korm. rendelet értelmében a split klímák vásárlásának feltétele, hogy a telepíttető (vásárló) rendelkezzen egyedi vonalkódos „telepítési tanúsítvánnyal”. Ennek hiányában klímaberendezések végfelhasználóknak nem szállíthatók.

A tanúsítványt 2019. március 15-ét követően a Hi-Trade-Sense Magyarország Kft. generálja és küldi el vásárlóinak a szállítást megelőzően aláírásra.

A split klímaberendezéseket kizárólag F-gáz vizsgázott szakemberek telepíthetik. A tanúsítvány aláírásával vásárlóink nyilatkoznak arról, hogy megfelelő képesítéssel rendelkező vállalkozással szerelteti be a berendezést.

Vegye igénybe fenti szolgáltatásaink valamelyikét és profitáljon partnereink szakértelméből!

Kapcsolódó tartalmak